Monday 15 June 2009

Ufo Ufo Ufo Ufo Usairforce

Ufo Ufo Ufo Ufo Usairforce
A nov'e dals'i opet nad angli'i. ZDE i s videem. To se n'am to mnoz'i jak po desti.

Je to snad n'ahoda, uz tret'i pr'ipad v kr'atk'e dobe,ted tedy odtajnen'i ud'alosti z predminul'eho roku.Snaz'i se tu nekdo aby si lid'e mysleli, ze k n'am co chv'ily l'et'a z vesm'iru n'avsteva, jen tak naskok na caj'ik pokecat a zase frrrr do vesm'iru.Tak'e by n'as mohlo UFO za cas napadnout(viz Mars utoc'i,V'alka svetu,AVP), to bychom pak musely zabezpecit nasi glob'aln'i vesm'irnou obranu apeluj'ic'i na vsechny zeme aby se k n'i pripojily.Co jin'eho muze lidstvo spojit nez boj proti ufonum.Nen'i nakonec leps'i vybudovat protiraketov'y st'it celosvetove proti hrozbe z vesm'iru nez kuli tomu Ir'anu por'at.Ufoni konecne nepr'itel na 'urovni, to si vyzaduje minim'alne novou radu OSN.Angelo co treba RADA PRO GLOB'ALN'I VESM'IRNOU OBRANU PRI OSN to bude par'ada.Jak mi napov'id'a vsechna ta reception area z okol'i ufoni nechtej aby se o nich vedelo a ani vl'ada si to nepreje viz MEN IN BLACK,tady jsou ufoni v utajen'i nikdo je nesm'i videt a kdyz n'ahodou jo tak pozorovateli vymazou pamet.V nov'em Indiana Jonesovi po sobe zase ufoni po odletu zametou stopy.Nebo Pred'ator kdyz um'ir'a tak se vzdy odp'al'i aby ho nikdo nenasel.A j'a si rik'am treba ani ufoni neznaj'i co to je TOP Underhanded, ale my to v'ime urcite.

Rok a ctvrt trvalo, nez se reck'e 'urady odhodlaly zrusit informacn'i veto na pozorov'an'i UFO nad reckou metropol'i. Neidentifikovateln'y l'etaj'ic'i objekt videlo nekolik pilotu komercn'ich linek a pozorovali ho tak'e na letov'e kontroln'i vezi v At'en'ach. Za podivn'ym l'etaj'ic'im kor'abem tvaru hvezdy nakonec byly vysl'any st'ihacky F-16, kter'e vsak nestihly jakkoli zas'ahnout. K incidentu doslo v listopadu 2007

UFO poprv'e zpozoroval pilot linky 266 leteck'e spolecnosti Olympic na trase z Ath'en do Lond'yna, a upozornil na nej kontroln'i vez. Objekt pak pozorovali tak'e na at'ensk'em letisti, nedalek'e reck'e vojensk'e z'akladne a hl'asili ho i dva dals'i piloti komercn'ich letu.

Svedci shodne popsali, ze UFO vypadalo jako velk'a hvezda, ackoli se velmi zmatene pohybovalo atmosf'erou a neust'ale menilo svuj tvar. Dva bojov'e letouny byly vysl'any k objektu, aby ho prozkoumaly pr'imo nad reckou metropol'i. Ud'alo se to v listopadu 2007 a UFO pred st'ihackami zmizelo prudce kolmo vzhuru do vesm'iru.

Reck'e 'urady pr'ipad tajily cel'y rok, ale pot'e informacn'i veto zrusily a dovolily zverejnit z'aznam konverzace mezi piloty a kontroln'i vez'i.

Mohlo j'it o odraz svetla z Venuse


"Mohu potvrdit tuto ud'alost. Je to prvn'i pr'ipad tohoto druhu, do nehoz byli zapojeni nasi piloti," potvrdila mluvc'i spolecnosti Olympic Airlines.

Objekt nebyl zaznamen'an radary a reck'e 'urady vydaly zpr'avu, podle n'iz se jednalo o vz'acn'y fyzik'aln'i 'ukaz vznikl'y odrazem svetla z planety Venuse na podzimn'i obloze. To vsak piloti i ostatn'i svedci odm'itaj'i.

zdroj.nowinky cz


0 comments:

Post a Comment