Thursday 5 June 2014

Ufot Ovat Totta

Ufot Ovat Totta
Kiinnostus ufoasioihin maailmalla, l"ahinn"a anglosaksisissa maissa on melko intensiivist"a. Erityisesti Isossa-Britanniassa Ufoista ja ufohavainnoista kertovat uutiset paikallisissa lehdiss"a ovat v"ahint"a"an viikoittaisia. Tietoisuus ufojen olemassaolosta on kasvussa. Debunkkaamista ja naurettavaksi tekemist"a on yh"a v"ahemm"an, ja valtayleis"o suhtautuu asiaan p"a"aosin vakavasti.

T"ass"a mieless"a Suomi n"aytt"aytyy takapajulana. Minulla on facebookissa yst"avin"a v"ahint"a"an puolet maailman merkitt"avimmist"a ufotutkijoista. Olen tavannut Steven Bassetin ja keskustellut esim. Chris Rutkowskin kanssa. Vaimollani on viel"a enemm"an yhteyksi"a niihin, jotka tutkivat ufomaailman kiehtovia ilmi"oit"a. Olen viikoittan k"aytt"anyt kymmeni"a tunteja niitten uutisten parissa, jotka liittyv"at ufoihin, vuosien ajan.

Kaikki asiaan perehtyneet sanovat samaa: UFOt ovat totta. On olemassa j"arjestelm"allist"a salailua USA:n valtarakenteissa kuten esim historioitsija Richard Dolan on selvitt"anyt j"attim"aisess"a ufokirjahankkeessaan UFOjen historiasta. Roswellin tapaus, ja liittiv"at tapaukset ovat totta, kuten Stanton Fredman on tutkimuksissaan todennut. Harmaiden humanoidien ja USA:n asevoimien v"alill"a on yhteisty"ot"a, kuten disclosure upseetit ovat todenneet. P"aivitt"aiset ufouutiset Yhdysvalloista luovat tarkahkon kuvan siit"a, ett"a asiat kehittyv"at nopeasti. Suomalaisten olisi syyt"a varautua henkisesti siihen, ett"a ufot tulevat reisille, ennemmin tai my"ohemmin. Suosittelen erityisesti www.sightings.com ja Coast to coast radio-ohjelmaa.

Suomi on takapajula, koska asiasta kiinnostuneet ihmiset eiv"at ilmeisemmin osaa Englantia riitt"av"an hyvin, tai muusta syyst"a eiv"at seuraa ufoilmi"ot"a sen valtakielell"a. T"am"a on surullista. Toisaalta muutamat yksil"ot pyrkiv"at soluttautumaan ja debunkkaamaan niiden ihmisten mielenkiintoa, jotka kokevat ufot l"aheiseksi. Myyr"an ty"o on tunnistettava ja t"allaiset yksil"ot on suljettava pois ufoyhteis"ost"a. N"ain on tapahtunutkin.

Vetoan kaikkiin: Ottakaa selv"a"a asioista! Suffailkaa netiss"a ja parantakaa englanninkielentaitoanne. Suomeksi ei ole k"ayt"ann"oss"a mit"a"an olennaista ufomaailman todellisista ilmi"oist"a. T"at"a ongelmaa pyrin poistamaan hiukan omalla ufos"ahkeet blogipalstallani.

0 comments:

Post a Comment